handdator

Visa fullständig version : Fereniki hotel (Fountoulis) ???


Carohm
2008-07-14, 00:42
Vi åker till Georgioupolis på Kreta i mitten på Augusti. Har varit på Kreta två gånger tidigare, men aldrig i Georgioupolis.
Vi har bokat en lägenhet på Fereniki hotell (Fountoulis).
Är det någon som har någon erfarenhet från detta hotell ???

Njeh
2008-07-14, 13:31
Vi har bodd på Fereniki, men det var i hovedhotellet, og for mange år siden. Rommene var helt greie, greit utstyrt kjøkkenkrok og kjempefine uteområder med masse blomster :)
Rengjøringa var grei, men det å sjekke inn tok evigheter.

Utenom det, Georgiopoulis er en fantastisk plass, med herlig strand og veldig trivelige folk!

Sist vi var der, gikk vi opp til landsbyen på vestsiden overfor Geo. Fantastisk utsikt fra tavernaen Panorama. Anbefales ;)

Nektaria
2008-07-19, 10:44
Hej igen!
Vid vårt första besök i Geo 1997 bodde vi på Foudolis hotell som vid den tiden bara var hälften så stort och ganska nybyggt. Vi hade en stor enrumslägenhet och hade inget att klaga på. Det var väl inte det bästa hotell vi bott på men var då, helt okay!

Vi har danska vänner som åker två gånger till Geo varje år och bor alltid på Foudolis, i samma rum!!

Carohm
2008-07-20, 22:01
Hur ser poolområdet på Foudolis ut ?
Våra vänner ska bo på Manousos. De har ju ingen pool, men å andra sidan ligger det hotellet alldeles vid havet.

Nektaria
2008-08-05, 09:24
Poolområdet på Foudolis består av en stor kvadratisk pool och en liten barnpool i mitten mellan hotellbyggnaderna. Promenadavstånd till Manousos från Foudolis är cirka 3 minuter.
Till stranden cirka 5 minuter.
Från Foudolis upp till byn, cirka 5-6 minuter. I värmen kan det bli lite långsammare förstås!

maggan08
2008-10-26, 07:50
I somras var vi i Georgioupolis, gillade platsen mkt, min kretafavorit!! Vi bodde på Manousos som tillhör Fereniki. Som tidigare skrivits så var incheckningen en historia för sig. Det tog evigheter och ngn har tidigare jämfört Fereniki med Fawlty Towers. Jag är böjd att hålla med!!! Rummet såg fräscht ut när vi kom men efter en vecka upptäckte vi mögel i sovrummet som gränsade till badrummet. resesällskapet vi hade med oss fick ett rum på översta våningen där sängen var bredare än väggen och täckte delar av balkongdörren. Dessutom sprutade det svart vatten från AC´n ner in sängen på nätterna. Fick ingen ordning på detta trots upprepade klagomål. Så mitt råd är; boka inte Manousos när ni åker till Georgiopolis!!