handdator

Visa fullständig version : Vandring - vy över hela ön


Lena*
2008-06-13, 00:07
Vet att jag läst här om en vandring på Amorgos, upp till en plats därifrån man har utsikt över hela ön - men nu kan jag inte hitta var jag läst om det. :mad:

Vilken vandring är det, startar från...? Hur lång tid tar den ungefär?


//Lena*.

Kalimera
2008-06-13, 06:05
men nu kan jag inte hitta var jag läst om det. Här (http://www.kalimera.se/oar/kyklader/vandra/amorgos_vandra_elias.html)...

Lena*
2008-06-13, 11:40
Tack, precis den menade jag. :)

Sen är det så att jag har höjdskräck, men bara om det liksom är brant precis bredvid där man går - är det så på denna vandring? Eller är det "platt mark" runt omkring en där man går?

Om man tar bussen till Chora och inte kör bil ända fram, hur lång promenad är det för att komma till så att säga, vandringens början? Och hur hittar vi dit?


Glad för svar!

//Lena*.

Kalimera
2008-06-13, 18:31
Sen är det så att jag har höjdskräck, men bara om det liksom är brant precis bredvid där man går - är det så på denna vandring? Eller är det "platt mark" runt omkring en där man går?Jag har också höjdskräck! Du behöver med andra ord inte oroa dig, det är platt mark hela vägen upo, väl uppe kan du välja om du vill ha platt mark, eller gå ut på klippporna och titta ut över det stora blå. Det är läbbigt. :eek:


Om man tar bussen till Chora och inte kör bil ända fram, hur lång promenad är det för att komma till så att säga, vandringens början? Och hur hittar vi dit?
Det är inte så långt, kan inte säga exakt hur långt. Det är lätt att hitta dit, följ bara vägen mot Egiali. Missa inte den här fantastiska vandringen! Jag filmade med en kass kamera när vi var där, du kan titta här... (http://www.kalimera.se/oar/kyklader/amorgos_video.html)

Lena*
2008-06-13, 23:01
Häftigt, nej vi ska verkligen inte missa den vandringen!! Jag har planerat att jag ska stå där uppe och köra min Qi Gong - tror det blir en mäktig upplevelse (iofs utan Qi Gong också ;), men det tar extra att öva det på såna vackra platser...!).

Tack igen, om några dar är vi där är det planerat.:)


//Lena*.