handdator

Visa fullständig version : Mallorca och Sunving


Chras
2008-06-08, 19:23
Sitter på Sunving i Cala Bona och idag är det första dagen det inte regnar. Vi får väl skylla oss själva att vi svikigt Grekland. Ankom i tisdags och reser hem nu på tisdag.
Förövrigt var Sunving resort en besvikelse. Inte specielt hög standard på rummen och runt poolerna är det mest "tyskland" eftersom solstolarna inte räcker till hälften av gästerna. Man börjar lägga ut handdukar innan sju och strax innan åtta finns inga stolar att tillgå. Ett problem som tydligen blir värre och värre. Tilläggas kan att det inte finns någon strand här utan tre hotellkomplext ska dela på två poolområden.
Funderar på vad "RESORT" igentligen står för. Kan förstå att många familjer väljer All inclisiv, men tyvärr verkar en del vara besvikna på utbudet och mängden mat. Tyvärr verkar allt inte ingå här med all inclusive.
Återkommer med litet mera synpunkter efter hemkomsten och när man smällt litet av intrycken. Tilläggas kan att vi är här med sonen och hans familj.
Spanienhälsningar från Chras

Katitzi
2008-06-09, 17:06
Ja, Grekland är ju alltid Grekland! Som du kanske sett i tråden Toscana är vi fler som inte kan släppa tanken på vårt älskade Grekland när vi rest någon annanstans. Har åkt med Ving några gånger och tycker inte de varit något särskilt bra. Bättre då att resa med de lite mindre bolagen till rimligare priser. :rolleyes:

Siri A
2008-06-09, 18:26
Delar fullständigt din uppfattning om Sunwing Resort. Vi åkte till Gran Canaria, Sunwing Resort Arguineguine, 2005. Tidigare var vi trogna kunder hos Fritidsresor, men varför inte testa, tänkte vi!? Ving är ju dessutom dyrare, så vi räknade ju förstås med lite "lyx".

Allt som fanns att köpa inom hotellområdet var svindyrt, och för oss förstör det stämningen tillräckligt mycket för att vi inte ska trivas. Har man redan betalat 6000:- per skalle + transfer på 500, vill man inte (i alla fall inte vi) komma till ett ställe där pizzan kostar 12€, en minibaugette på minimarketen 1,5€ osv.

Dålig service, och bara högljudda tyskar i poolen.... (inget ont om dom från en tysklandsälskande människa, men dom har en liiiten tendens till att föra lite för mycket väsen av sig ibland... :o)

Chras
2008-06-10, 19:51
Äntligen hemma.
det var inte tyskar i poolen utan skandinavier för hela slanten men solstolarna började ockuperas redan vid sextiden på morgonen. Att vara "resort" innebär tydligen fuktiga rum och lägenheter, dyra matpriser i minimarket samt att en del vi talade med tyckte att den s k buffen var snålt tilltagen. Efter en stund car rätter slut och utbudet skralt. Det ända positiva vi fann var att barnbarnen hade kul i poolen och att incheckningen för hemresan gjordes på hotellet. Vi åt utanför anläggningen varje kväll och här fanns det litet att välja på. Nästa gång vi ska ut med "barn" och barnbarn blir det i varjefall inte "Resort",
Chras