handdator

Visa fullständig version : Vandrarhem YHA i Aten


uhlrog
2008-05-21, 12:58
Hej, är det någon som har erfarenhet av YHA ställena Athens International Youth Hostel och The Student & Travellers Inn.

Det är de 2 YHA ställena jag har hittat i Aten. Någon som bott där?
Vi är en famlij med 3 barn som är vana att bo enkelt bara det är ok rent och säkert.

Kalimera
2008-05-21, 16:02
Hej, är det någon som har erfarenhet av YHA ställena Athens International Youth Hostel och The Student & Travellers Inn.Jag har inte bott på The Student & Travellers Inn, bara gått förbi många gånger, det ligger väldigt bra, man kan knappast bo mer centralt. En kompis till mig har bott där och han var supernöjd! Han delade rum med en annan gäst, men jag tror att det finns "privata" rum också.

Elisabet
2008-05-21, 16:26
Jag tror det var The Student & Travellers Inn jag bodde på när jag var 20 år. Det var ett roligt ställe då, men nu skulle jag inte bo där, om det är som det var då, med enbart stora sovsalar och våningssängar.

En trebarnsfamilj som jag träffade i höstas på båten till Aten hade bott på AIYH på utresan. De tyckte det var ett mycket bra och prisvärt boende.

kari
2008-05-21, 20:54
Vi bodde en natt på "The Student & Travellers Inn" i juni 2006, veldig enkelt, men rent og som Janne også sier, beliggenheten er p e r f e k t :)

Vi hadde et familierom med 4 senger, privat bad ( dusjforheng var det også) og betalte 88 euro (22 euro pr person/seng)
De har også 4 sengsrom uten privat bad og dobbeltrom med og uten privat bad, noen rom har balkong - og naturligvis er det sovesaler.

Vi kom hjem fra Athen for 3 dager siden, og var innom "The Student & Travellers Inn" fordi vår datter med familie vil bo der en natt i høst.
De har også 3 barn, jeg fikk bekreftet at de kunne sette inn en ekstraseng på familierommene.

bye_byeKari
- som lengter tilbake til Astypalea, Amorgos og Athen

uhlrog
2008-05-22, 16:59
Hej, tack för alla svar.
Vi har bestämt oss för AIYH. Har bott där för många år sedan, då var det rejält sunkigt vilket gjorde mig tveksam nu, därav frågan till er.

Priset blev avgörande, ett enkelt 4-bäddsrum med extra bädd 72,50 toa & dusch finns på rummet, kassan brukar alltid vara ansträngd på vägen hem så nu får vi 2 nätter till priset av en jämfört med något normalt budget hotell. Inte bästa kvarteren kanske men, men du kan inte få allt.

Webadress

http://athens-international.com/index.html