handdator

Visa fullständig version : Hyra bil i Kokkari juni-juli?


Aina
2008-03-23, 18:12
Inte behöver vi väl boka det redan nu, tänker jag. Vi ska iväg två veckor juni-juli i sommar och har tänkt hyra bil 3-4 dagar, kanske inte i sträck. Som andan faller på, svårt att veta idag exakt hur vi vill göra. Tror ni det blir något problem? Om man kollar med biluthyrningsfirmorna några dagar i förväg.

Ännu en fråga: Vilken typ av bil krävs om man åker till Drakei och byn där man bygger båtar? Vanlig personbil med lite starkare motor, räcker det? Eller är fyrhjulsdrivet att föredra? Eller generellt om man kör runt på ön? Erfarenheter? Förra sommaren hyrde vi den billigaste lilla hyrbilen en dag och det var rätt segt i uppförsbackarna...

Aina
som blir lite stressad av föregående inlägg

oliv
2008-04-05, 18:24
Kan inte tänka mig att du behöver boka i förväg- Åtminstone i Pythagoria där vi bodde förra sommaren fannas flera uthyrare, rejäla o reko. Vi fick problem med bilen o firman var hos oss efter 10 minuter med ny bil.
Vi hade en vanlig mindre bil när vi var till Drakei, gick hur bra som helst. Det var en fantastisk väg dit, där vi tidvis befann oss ovanför molnen. Det enda man egentligen bör tänka på är att inte ligga på bromsen för länge utan växla ner istället. Men det var verkligen inga problem.

Aina
2008-04-06, 16:49
Tack för svar, Oliv. Om vi bara hyr bil EN dag, så ska vi absolut till Drakei! :) Men det blir nog några utflykter till.
Aina