handdator

Visa fullständig version : Boende Amorgos Egiali


lhc
2008-03-09, 20:39
Är det någon som har ett tips om boende i Egiali?

Tacksam för alla tips!

Halloj
2008-03-12, 10:48
Hej!
Vi bodde på hotel Gryspo förra sommaren. Jättetrevligt värdpar, ren och fräsch lägenhet och en stor, jättefin balkong med fantastisk utsikt. Det enda negativa var att hotellet ligger högt upp i den branta backen. Vi hade dessutom två små barn i varsin sulky att baxa upp när vi varit nere i byn. Tungt och svettigt...

lhc
2008-03-12, 23:09
Hej!

Tack,bye_bye.

eftersom vi ska försöka att ta en nattfärja och komma fram tidigt på morgonen så är det skönt att ha något förbokat.

laero
2008-03-13, 07:46
xx

laero
2008-03-13, 07:48
Hej!

Tack,bye_bye.

eftersom vi ska försöka att ta en nattfärja och komma fram tidigt på morgonen så är det skönt att ha något förbokat.

Hej !
Du skriver inte när ni ska åka. Om det inte är mitt under högsäsong så fixar sig boendet på plats.
Vår familj gjorde den båtresan ni ska göra för ett antal år sedan strax före midsommar.
Båten skulle ankomma Egiali ca 02:00 men blev nog lite försenad. Vi var helt inställda på att tillbringa resten av den natten på stranden och sedan leta rum nästa morgon.
Men väl framme var det fullt av rumsraggare på kajen, vi träffade en trevlig tjej som körde oss en bit upp i backen och gav oss rum som vi inte betalade för första natten iom att den var så kort. Boendet var kanon och vi stannade där 5 nätter till, minns tyvärr inte vad det hette.
Fördelen med att boka på plats är att det blir billigare + att man har bättre möjligheter att välja och eventuellt byta om man inte är nöjd.
Ha det så bra på Amorgos och i Egiali, som här på Kalimera är en lite underskattat by. Med barn är Egiali helt klart bästa alternativet och har också hög trivselfaktor.

Lars

Smultron
2008-03-13, 20:24
Min erfarenhet är också att det inte är några problem att få rum även om man kommer mitt i natten. Vi ankom till Egiali ca 02.00 i mitten av juni förra året och då kryllade det av rumsuthyrare, det fanns t o m någon från Katapola.
Så i juni är inte nödvändigt att boka i förväg!

Smultron

Micke Pite
2008-03-13, 21:30
Ett tips är Pelagos som ligger en liten bit upp från hamnen
de har både en hotelldel och en med studios.
Från hotellet har man en suverän utsikt över solnedgången och över viken/hamnen. Härligt med frukost på balkongen eller en glas vin vid solnedgången.
Även det nybyggda Karkisia som ligger strax nedanför verkar fint, det var under byggand då vi var i Egiali senast 2004, men ser väldigt fin ut på nätet.

/Micke