handdator

Visa fullständig version : stränder


friss
2008-02-27, 09:02
Hej igen!!

Undrar hur stränderna är runt Milos. Finns det sandstränder? Är det långgrunt eller blir det oftast djupt direkt? Vill bada vid de bästa stränderna. Är det svårt eller långt att ta sig till dem? Går det taxi-båtar till de fina stränderna? Många frågor, hoppas på svar.....

F

Eva L
2008-02-27, 10:31
Har du läst Kalimera Mera eller Jannes E-guide om Milos där hittar du massor av fina beskrivningar av stränderna.

Eva

friss
2008-02-27, 10:43
Hej! Har läst lite här bland frågorna och om vad det står om Milos uppe i rutan "snabbval resmål". Där beskrivs bara 3 av stränderna. Var hittar man Kalimera mera??

Eva L
2008-02-27, 10:51
Du kan beställa/köpa en e-guide och en CD skiva av Janne som driver kalimera. Jag vet inte vad han har uppdaterat just nu men förra årets info är ju fortfarande färksvara speciellt vad gäller stränderna. Länk till Kalimeras e-guider hittar du på kalimeras förstasida.

Eva

Abi
2008-02-27, 11:08
Mera Kalimera är en CD med alla E-guider samlade. Det har inte kommit någon uppdaterad sedan -06, och nu görs ingen reklam för den här på Kalimera längre. Eventuellt kommer den att finnas igen när Janne är klar med E-guiderna, men det kan bara han svara på :cool:.

Vi var på Milos -05, utan att åka på båttur runt ön :eek:, som man bara måste flabb_flab. Vi hade i stället bil i 2 dagar, och var på flera mysiga ställen. Tsigrado och Sarakiniko var ju givetvis de häftigaste, men det är inga ställen för små barn. Stranden vid Adamas (där vi bodde) tyckte vi mycket om, och på andra sidan bukten, nedanför campingen, fanns en till långgrund sandstrand. Där gjorde vi bara ett första stopp för att kolla kartan, men hade gärna återvänt om det hade blivit tillfälle.
Paleochora på södra sidan av ön är också en bra strand, men jag minns inte hur långgrunt det var. Den är ju lång och består av flera delar, så det går säkert att hitta olika grundhet.
Lycka till med planeringen, som ju är en stor del av resan Ang_elx.

bye_byeAbi

Kalimera
2008-02-28, 09:19
Eventuellt kommer den att finnas igen när Janne är klar med E-guiderna, men det kan bara han svara på
Eventuellt börjar vi sälja Mera Kalimera i höst igen. Däremot finns en E-guide om Milos att köpa.