handdator

Visa fullständig version : Boende Milos


Håkan Frid
2008-01-16, 00:00
Hej igen på erbye_bye
Nu har vi fixat lite sen sist! Vi har bokat på Aperanto, Sifnos, 5 nätter. Ser vi fram emot! Vi bestämde oss till slut för Naxos i stället för Paros efter Sifnos och har bokat 5 nätter på något som heter Birikos, Prokopios. Lite relax vid poolen före hemresan ( onej vi ä inga såna som ligger vid poolen hela dagarna men ett dopp framåt eftermiddagen är rätt skönt nån gång). Hyfsade priser i högsäsong o fega som vi är så tycker vi det är skönt att ha bokat. Bara nu det stämmer med båtarna! Men det får vi troAng_elx Nu återstår att boka på Milos. Känner någon till Eleni Hotel? Vi funderar på Tilemachos, 130 pengar ex. frukost för 4 pers. Ja, det kostar i högsäsong. Har försökt faxa till något som heter Seagull Apartments men ej fått svar, känner någon till det. Delfini som vi blev tipsade om var tyvärr för smått, fick inte plats 4 pers i ett rum/apartment. Till sist Giannis Apartment, känner någon till det.
Tacksam för tips!:)
Håkan

bjorn
2008-01-17, 07:42
I sept förra året bodde vi på Giannis,hyfsat boende 3-400 m från strandpromenaden,
transport till o från hamnen ingick.Vi betalade 30 euro för liten studio för 2 pers.Dom har en STOR lägenhet på översta våningen (3 tr),dom som bodde där betalade 40 euro för 2 pers.Det fanns plats för 5-6 pers i denna lägenhet,ganska fin utsikt från en
jättestor altan.bjorn

pianilss
2008-02-05, 16:58
Hej!
Ang Giannis ap. Har bott i den stora lägenheten flera ggr med mina tre barn. Giannis själv är fantastisk och bjuder gärna på sitt hemgjorda vin och hemgjorda ost. Underbar är även Efi, hans dotter, som sköter det mesta. Giannis har även Hotel Coralli längre ner i hamnen. Om ni beställt hämtning när ni kommer känner ni lätt igen Giannis själv. Det är den enda greken med vita rejäla tubsockar i sandalerna!
Giannis Ap. ligger väldigt lugnt och har ingen biltrafik att bli störd av. Fantastiskt fin städning. Hörde förra året, när vi var där, att det var många som inte trivdes i hamnen på ngt hotell, men minns tyvärr inte hotellnamnet.
Vi har ju dock bara bott i den stora lägenheten, som är underbar med ett jättebadrum (!) och har ingen erfarenhet av de andra lägenheterna. Vet att några har en utsikt som inte är så vacker direkt....
Förra året var Giannis och Efi på Resemässan i Göteborg. En överraskning för oss alla! Vi fick raskt en flaska Metaxa i handen!
Milos är en fantastisk ö, en riktig pärla! Inga charter än ( som tur är) vilket gör att den bevarat sin själ. Glöm inte åka till Papafragas, och alla underbara stränder t.ex Paleochora.
Oj vad jag är avis......men nästa år.......då......