handdator

Visa fullständig version : Restaurangtips mm Rethymnon


bubble
2005-06-27, 23:53
Hej!!

Ngn som varit i Rethymnon och kan ge tips på restauranger som är värda ett besök...eller ngt annat som man bör besöka?
bye_bye

Athanasia
2005-06-28, 06:36
Det finns ju mängder av restauranger...en som är mysig och med god mat är Lemon Garden,är svår att hitta..ligger på en liten smal gata..bakom alla restauranger som ligger efter strandpromenaden.Pizza som är som pizza här hemma finns på Manolis restaurang,ligger åxå efter strandpromenaden fast en bit från staden.Det var några tips...har fler ..:)

ricky
2005-07-06, 19:40
Inne bland de mysiga gränderna i gamla stan så finns det en restaurang som heter Avli. Väldigt fint och mysigt invändigt(utomhus men inne på gården). Fantastisk service och mat. Ganska dyrt, men ändå väldigt prisvärt!

Goliat
2005-07-07, 00:47
Om du frågar Calle och Git får du säkert bra tips, eftersom de har tillbringat de sista två åren i Rethymno.

Göran

Calle
2005-07-07, 01:36
Om du frågar Calle och Git får du säkert bra tips, eftersom de har tillbringat de sista två åren i Rethymno.

Göran

Well.. Snart ett och ett halvt år blir det om man undantar "bo-letningsresa" och tidigare "research-resor, den första var 2001 tror jag" ner till Kreta!
Men visst! Vi har koll på ett gäng med bra och prisvärda restauranger olika kategorier. Det vimlar ju av krogar och även små billiga "hål i väggen"-tavernor här nere i "byn".

Calle!

Admirala
2005-07-07, 15:43
Prøv T'Araxoboli!

Det er noen år siden vi var i Rethymnon nå, så dette tipset er kanskje utgått på dato. Men:

Vi fant bra steder i gamlebyen, men også endel overturistifiserte og dyre. Pluss det er ikke noe hyggelig når du blir pisket inn av kelnerne...

Da vi oppdaget "T'Araxoboli" var vi frelst! Her var en helt annen stemning, maten var skikkelig hjemmelaget, og eier Kostas var svært opptatt av å servere lokal mat. Adressen var 34 Platia Iroon, (ved polishuset om jeg ikke husker feil). Her lå også et par tradisjonelle ouzerier i nærheten, med like god stemning.

Men om denne restauranten har overlevd, vet jeg jo ikke. Vi var der i år 2000.

God tur!!!