handdator

Visa fullständig version : Man blir glad -IGEN-på Honeymoon B.


Malina
2007-09-13, 11:12
Nyss hemkomna från underbara öarna.Ni vet hur det känns!Svåra längtansilningar i magtrakten så fort någon tanke eller doft eller så dyker upp, som påminner om vistelsen på öarna!
Nåja, till saken; Vi bodde förstås på fina Honeymoon först 3 och sedan 2 nätter.Fick underbara studios och allt annat bra som Julia, Paris,Michailis, Maria och nu också Mario tillhandahåller.
Vi firade vår bröllopsdsdag och hade köpt champagne som vi skålade i tillsammans med Honeymoonfolket och alla Julias systrar.Då kom först Paris med rosevin och sedan släcktes lamporna och ut tågade Julia och Maria med en underbar tårta sjungandes på Xronia pola tralalaaaa.Italienarna vid bordet bredvid sjöng Tanti agori-tralaaa och Svenskarna Ja må de leva och alla pussades och kramades.Vi blev väldigt rörda och hade vansinnigt kul och trevligt!!!!
EFXARISTO POLIIIIIIII!

jjohnsso
2007-11-06, 19:28
Har läst mycket om Honeymoon på Kalimera och om det fantastiska värdparet. I förra veckan kom vi till Santorini med en kryssning och skulle tillbringa dagen på Santorini. Hade mailat till Honeymoon och frågat om de kunde hjälpa oss med en sighseeingtur runt ön. Självklart, Maria mötte oss i Fira och tog oss på en härlig rundtur (vi slapp det hysteriska Fira). Vi åt en makalös lunch på ouzerian på stranden nedanför Honeymoon och sedan blev vi hembjudna på kaffe till Paris och Julias hem. Kan bara bekräfta alla lovord som sagts, vilka underbara människor. Nästa gång skall vi bo på Honeymoon också.

Marit o Jens