handdator

Visa fullständig version : Hotel Palm Beach i Kos stad.


bopia
2007-07-29, 20:49
Για σασ.

Har någon bott på detta hotell eller vet något om det?
Vi ska bo där mellan 25/8-8/9, skulle ha bott på Hotel International men Apollo ändrade avresedag då fick vi inte bo där,utan vi valde Palm Beach istället, har vi gjort rätt?

bopia

Katharina
2007-08-03, 23:41
Vet inget om hotellet, men Psalidi är ju mysigt så även om det är en bit utanför stan, så kommer ni säkert att få det bra och det är ju trots allt promenadavstånd till allt och det går bussar.

När ni ändå kommer att bo i Psalidi så ska ni passa på att äta middag på restaurangen Blue Ocean som ligger precis vid havet. De har god mat till bra pris och det är trevlig personal och läger är superbra.

Vi har ju Kos som favoritö och ni kan ju inte annat än att få en bra semester där.

Trevlig resa!

bopia
2007-09-11, 17:14
Vår tidigare fråga om detta hotell kan vi nu svara på själva. Ok, men tråkigare ställe har vi aldrig bott på, mycket svårt att få ett leende från personalen, tror att det bara var 2 av dom som kunde le. Vi var dom enda svenskarna där första veckan ,sedan kom det 2 till,de frågande om det fanns fler svenskar boende där, fick nej till svar:mad: mycket dåligt.

bopia

BrittMarie
2007-09-12, 02:22
Hoppas bara att ni hade det bra för övrigt här på Kos. Om hotellet vet jag inget. Tyvärr så finns det en del kvarlevor som inte vet vad service är...

Britt-Marie

bopia
2007-09-12, 11:36
Για σασ Brittmarie.

Ja, för övrigt hade vi det bra, vi hittade, tyvärr för sent näst sista dagen, en helt underbar strand i Marmari och så blev vi förtjusta i Kardamena.

Bor du på Kos? var i så fall?

bopia