Visa fullständig version : Saganaki
Hej! Igår såg jag Saganaki ost i små paket i ostdisken på affären. Det är ju så himla gott att beställa in när man är i Grekland (åker på måndag och stannar 3 veckor,jippiie).
Hur lagar jag Saganaki sjäv? Vore kul att prova.
/Jeanette
Athanasia
2007-07-26, 09:05
Skär i skivor...vänd i ströbröd ,mjöl och ägg.Stek i olja ...ellerom Du har fritös...fritera.Pressa citron över..
Du kan också göra en frityrsmet och fritera i olja. Det går bra att använda en vanlig kastrull. Sonen friterade både zucchini och kalamares till en kailmerafest förra året och det blev supergott.
Eva
Tack till er båda för svaret. Då blir det till att försöka sig på detta på söndag, då vi ska ha "grek.middag".
/Jeanette
Jag steker rätt upp och ner i olivolja tills det blir en gyllenbrun yta..äter med citron till..Ingen smet alls alltså!..och det är jättegott!!:p:p
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.