handdator

Visa fullständig version : Rhodosnostalgi


anoula
2007-07-11, 11:27
För er som var på Rhodos våren 1992, har en vänlig användare på Youtube lagt upp en serie filmer (http://youtube.com/watch?v=YjyRQoJaxN8) från Club 33. Det är mest party, men även en del annat. I menyn till höger hittar du övriga filmer. Vem vet, någon kanske skymtar sig själv eller någon bekant?_B-anana

Själv känner jag bara igen servitörerna då jag inte satte min fot på ön förrän 1996.

ricky
2007-07-11, 14:45
Man har ju andra prioriteringar efterhand som man lägger på sig mer patina

Kommer ihåg en episod från denna tiden då jag och en kompis hade påsar ihop med Mats Valentin som var (är?) chef på Ving...Vi var väldigt sent ute och han skulle fixa en resa till oss. Han frågade vart vi ville och vi sade i dur: Hotel 33 Magaluf. Vi fick till svar att det var omöjligt i sista stund. Då sade vi att vi kunde tänka oss något likvärdigt.
Då tittade han på oss och sade, det finns inget likvärdigt i hela världen. Möjligen Hotel 33 Rodhos? Men det blev något annat istället!:)

lottasegen
2007-07-14, 23:46
Hej, jag var på Rhodos första gången 1991, sedan har det blivit ett antal resor till. Jag och min kompis bodde på hotell Marie, där sålde de prostituerade småpojkar i baren. Man var rädd för att gå ensam upp till hotellrummet pga de typer som satt i baren. Utanför hotellet ligger casinon, det var inte reparerat då så hela nätterna hörde man par som hade rajtantajtan mycket högljutt.
Först veckan vi var där kom de stora amerikanska båtar som varit med i desert storm dit. Mycket amerikanare var det överallt och perfekt ordning, det var mer militärpoliser än sjömän. Modesty bar och Saloon var några av de hetaste ställena då, mycket coola...
Jag har i vart fall alltid trivts på Rhodos och är nöjd med att det har blivit lugnare där i takt med att jag själv har blivit äldre och lugnare.

anoula
2007-07-15, 00:15
Jag och min kompis bodde på hotell Marie, där sålde de prostituerade småpojkar i baren. Man var rädd för att gå ensam upp till hotellrummet pga de typer som satt i baren.
:eek::eek::eek:
Jag kom precis hem från hotell Marie (vi bor grannar med dem) efter en stilla kvällsdrink och kan bara konstatera att det hänt VÄLDIGT mycket sedan dess...