handdator

Visa fullständig version : Hemmabio


UlfWiman
2007-06-16, 16:52
Nu har min DVD lagt av igen för jag vet inte vilken gång i ordningen. Plus att den konsekvent har vägrat visa filmer som jag sett tidigare, det kanske är ett senilfilter!
Måndag morgon blir det Xania Multirama och en hemmabio. Jag har tittat på en Sony Dav DZ-230 samt Samsung HT-TQ22. Verkar vara lagom till sovrummet. Samsungs fördel är att man kan ha trådlösa bakre högtalare så jag slipper ännu mera sladdar.
Några som har någon av produkterna får gärna lämna en kommentar.

Uffe den desperata

Peter
2007-06-17, 15:26
Nu har min DVD lagt av igen för jag vet inte vilken gång i ordningen. Plus att den konsekvent har vägrat visa filmer som jag sett tidigare, det kanske är ett senilfilter!
Uffe den desperata

Det där att den lägger av är ju skumt. Det kanske är fukt som någon sade tidigare. Men intermittenta fel är ett elände att spåra... Däremot så blir ju laserhuvudet smutsigt som allt annat. Speciellt eftersom du röker i samma rum som apparaten är. Det finns speciella rengöringsskivor för CD/DVD men det är oftast lika lätt att göra det själv, om man bara kommer åt linsen. Öppna skivfacket och ta lite alkohol på en Tops eller dyligt och gör ren linsen. Det har gjort underverk för mig vid flera tillfällen...

Jag känner inte till just de modellerna du tittat på men både Sony och Samsung gör bra grejer... Jag hade dock fortsatt köra med kabel i s f trådlöst.

Peter

PO
2007-06-17, 16:13
Här är ett forum om hembio (http://www.minhembio.com/forum/), och de första tio trådarna (http://www.prisjakt.nu/#rparams=ss=tr%E5dl%F6sa%20h%F6gtalare)om trådlösa högtalare..

Här är marknadens hembiopaket sorterade i popularitetsordning (http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=2&o=prod_rank) (i Sverige)

Ledande är Samsung HT-XQ100 (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=91118) för 4180:-

Lycka till!

//PO
"Well you know, it's a bloody jungle out there"

UlfWiman
2007-06-17, 16:28
Hej PO

Den står utan hölje just nu och är rengjord. Den fixar inte att läsa TOC på vissa skivor, Om jag tvingar ut släde till ytterläge kan det helt plötsligt funka, så jag tror det är ett servoproblem.

Uffe