All inclusive i Grekland
All inclusive i Grekland. Kreta.

Tidigare har det inte funnits så många all inclusive-hotell i Grekland, men det har skett en förändring under senare år. Inte bara när det gäller all inclusive, trenden är att bygga större och lyxigare hotell med alla slags faciliteter, det fanns inte många sådana hotell förut. Till om med på små öar som Folegandros, Ios och Sifnos har det uppförts lyxiga hotell. Hotell med SPA blir också allt vanligare.

Flest hotell med all inclusive finns på populära öar som Kreta, Rhodos och Kos. Det är på dessa öar som resorna med all inclusive-hotell ökar mest. En av mina vänner på Rhodos, som arbetar inom turistbranschen, berättade för mig att all inclusive ökade med 85 % på Rhodos år 2013. Han är inte förtjust i utvecklingen, och det är väl få som egentligen är det. I vårt forum diskuteras det ibland livligt huruvida den här utvecklingen är bra eller dålig. De flesta är ense om att det är dåligt, och det beror på att lokala näringsidkare tappar kunder, att restauranger och affärer i närheten av all inclusive-hotell får slå igen.

Men nu är det så att all inclusive är här för att stanna. Fler och fler väljer denna resform, inte minst blir det allt populärare bland barnfamiljer. Och det är inte så konstigt eftersom de har stenkoll på hur mycket pengar resan kommer att kosta.

Är du sugen på att boka en all inclusive-resa så säljer alla svenska researrangörer sådana resor.


MER OM RESOR

E-GUIDER

BOKA HOTELL & BIL

LÄNKAR

Boka resa »
Resmål 2016 »
Inrikesflyg i Grekland »
Flygplatser i Grekland »
Karta över Grekland »
Forum - resa till Grekland »

Kalimeras Öluffarskola »
Alla våra E-guider »

Booking.com »
Rentalcars.com »

Greklands populäraste ö »
Beställ nedräknare »
Startsida »

Forum »

Cookies »

Boka hotell »

E-guider »

Facebook »

Instagram »

Kalispera »

Picturesfromgreece »

© 1997-2016 Janne Eklund/Kalimera