|  | 
| 
			 
			#21  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: Gigantes för första gången 
			
			Hei hei. Idag er det min tur til å prøve å lage giganten:-). Er litt skeptisk til skallet på bønnene, tar dere det av? Har nå kokt bønnene i 1 time og sausen er klar. Tror jeg lar skallet sitte i dag, så får vi se. Det lukter himmelsk:-)). Hilsen AnitaC | 
| 
			 
			#22  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Gigantes för första gången 
			
			
Det är inga skal egentligen. Hur som helst ska du inte ta av några skal om du hittar det.   Citat: 
   | 
| 
			 
			#23  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: Gigantes för första gången 
			
			Takk for svaret  . Nå står de i ovnen på 180 grader, er det varmt nok tro. Tok em smak etter 40 min. Bønnene var litt harde, men VELDIG gode mmmm. HilsenAnitaC | 
| 
			 
			#24  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Gigantes för första gången 
			
			
Graderna är bra. Var inte rädd för att låta de stanna i ugnen länge, bönorna är som godast om de är lite "mosiga" (mjuka) i konsistensen. Om det behövs kan du ha i mer vatten eller buljong.
		 | 
| 
			 
			#25  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Gigantes för första gången 
			
			Hur gick det?
		 | 
| 
			 
			#26  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: Gigantes för första gången 
			
			Det gikk kjempe bra. Jeg lagde bekri meze, Gemista, tzatziki, tiropitakia, gigantes, manitariopita og salat. Hadde indiske venner på besøk (en vegetarianer). Hadde noen få chilliflakes i gigantesen, det ble veldig godt. Lagde som vanlig veldig mye, så søndagsmiddagen er klar. Tusen takk for oppskrift og hjelp. Hilsen AnitaC | 
| 
			 
			#27  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Gigantes för första gången Citat: 
   Jag förstår att du fick över till söndagsmiddagen.  Vi fick också över, fast vi bara lagade gigantes. Den smakade ännu godare några dagar senare. Lite chilli i ska vi prova nästa gång, det låter väldigt gott. Kul att du lagade grekisk mat till indier.   | 
|  | 
| 
 |  |