handdator

Visa fullständig version : Lista på hotell och apartmant ?


lasslax
2011-02-20, 12:59
Jag bläddrade här litet och läste att PANAKAKIS var så vänlig tidigare och lade upp en lista på hotell med möjlighet att kontakta dem.

Jag hittar inte den listan. Kan Panakakis vara så snäll att lägga upp det på nytt, eller t.o.m. uppdaterat? Jag antar att flera kan vara intresserade.

Tackpå förhand!

Panakakis
2011-02-22, 15:22
Det finns ingen sådan lista från min sida. Det du eftersöker är kanse den person i Kalimera så frågade efter boende i Argostoli under vinterhalvåret som jag hjälpte med adresser som var möjliga till boende under lågsesång. Det enklaste att söka boende på Kefalonia är att lägga lite tid och söka på nätet.:rolleyes:

PANAKAKIS :)

lasslax
2011-02-22, 18:10
Tack för svaret.
Jo det är just det jag gjorde, men började inse att det är på tok för mycket tid jag redan använt och inte kom någonvart. Och då såg jag ditt svar till någon som jag uppfattade att du la upp någon lista på hotell. Sorry för missförståndet.

Å andra sidan, hittade jag här en hänvisning till Venia Studios http://www.veniastudios.gr/contact.htm av någon som var där förra året, och hon gav en så positiv bild av stället att jag slog till genast. Har redan betalat handpenningen också, köpt flygbiljetten med....:-) ... så sökandet på nätet och framför allt här på Kalimera gav resultat i alla fall.

Annars vidhåller jag att en sådan lista skulle vara till hjälp för många. Det man får av booking.com och liknande med "erbjudanden" om billiga hotell för 18.000 per person per vecka - nääää .... det är ju ingen hjälp...:mad::mad::mad:

PA
2011-02-24, 10:46
Hej Alla bye_bye

Här finnns en del att välja på: http://www.agni.gr/kefalonia_travel_guide/Kefalonia_Accommodation/ :)


//PA _B-anana