>Hej alla kalimerar, jag undrar hur
>man gör en äkta frappe. Favorittdrikken min 
>Kan man över huvud taget
>göra en sådan i Sverige?
Åjada!
>Måste man ha speciellt kaffe?
Pulverkaffe. Den jeg har funnet her i Norge som fungerer best, er Nescafe redcup.
>När jag var i Grekland i
>somras såg jag att man
>kunde köpa något slags frappe-set
>på olika supermarkets.
Tenker du på de boksene der man bare skal tilsette vann? De har jeg aldri forsøkt. Dersom noen andre har; hvordan smaker de?
>Jaja, nu är jag tacksam på
>tips om hur man gör
>frappe, ingredienser och recept.
For å få frappeen til å skumme, kan man enten bruke en shaker(f.eks tupperware sin), eller en visp egnet til å lage skum. Selv har jeg investert i en milkshakemaskin fra princess.
Det man trenger er; 1-2 ts pulverkaffe, kaldt vann, melk/sukker etter smak, isbiter og sugerør.
rist/visp pulverkaffe og evt. sukker med litt vann (~1dl) til det blir et tykt skum. Tilsett melk og isbiter etter smak og etterfyll evt. med mer vann for å få et fullt glass.
Dytt nedi et sugerør og nyt 
Marianne
Ps! Frappe har vært diskutert på Kalimera tidligere. Bruk søkefunksjonen så finner du mer.